İnci Akü, Türkiye’nin En Değerli Akü Markası Seçildi

İnci GS Yuasa’nın öncü markası İnci Akü, Uluslararası marka değerleme şirketi Brand Finance tarafından her yıl gerçekleştirilen “Türkiye 125 - Türkiye’nin En Değerli Markaları’’ çalışmasında bir kez daha Türkiye’nin en değerli akü markası unvanını almaya hak kazandı.

Bu sene 40. yıl dönümünü kutlayan Dünyanın enerji uzmanı İnci Akü, uluslararası bağımsız marka değerleme şirketi Brand Finance’in Türkiye’nin en değerli ve en güçlü markalarını listelediği “Türkiye 125 – Türkiye’nin En Değerli Markaları’’ bu yıl da ilk 125 listesinde yerini alarak üst üste 5 yıldır “Türkiye’nin en değerli akü markası” olma unvanını sürdürüyor. Listedeki tek akü markası olan İnci Akü, tüketici odaklı yaklaşımı ile geliştirdiği yeni teknolojiler, ürünler ve hizmetlerle sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.

Başarılarımızın dünya çapında prestijli kurumlar tarafından takdir görmesi bizleri gururlandırıyor”

Brand Finance gibi uluslararası çapta saygın bir kurum tarafından gerçekleştirilen araştırmada bir kez daha bu önemli listeye girdikleri için gurur duyduklarını aktaran İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici, “40. yılını kutlayan ve bu topraklardan dünyaya açılan İnci Akü markamız ile 6 kıtada 80’i aşkın ülkede milyonlarca aracın kalbinde yer alırken, başarılarımızın dünya çapında prestijli kurumlar tarafından takdir edilmesi bizleri gururlandırıyor. Müşterilerimize sunduğumuz en ileri teknolojiye sahip, her beklentiye uygun geniş ürün gamımız ve inovatif hizmetlerimiz ile kullanıcıların enerji ihtiyaçlarına en doğru çözümleri sağlıyoruz. Manisa’daki fabrikalarımızda yaptığımız Ar-Ge ve teknoloji yatırımları ile akü sektöründe dünya çapında bir oyuncu olarak marka gücümüzü arttırıyoruz. Pazarlama stratejilerimiz ve kuvvetli marka iletişimimiz ile pazardaki öncü konumumuzu ve dünyanın enerji uzmanı marka konumlandırmamızı her geçen yıl kuvvetlendiriyor, geliştirdiğimiz hizmetlerle tüketici odaklı ve inovatif çözümler üretiyoruz. Tüketicilerimize dokunabildiğimiz her iletişim kanalını değerlendirerek, sadece bugünkü değil gelecekteki ihtiyaçlarını da öngörerek yenilikçi ve teknolojik ürünlerimizi, hizmetlerimizi geliştiriyor ve onlarla buluşturuyoruz. Bu başarıda emeği geçen başta çalışma arkadaşlarımız, bayilerimiz, müşterilerimiz ve medya iş ortaklarımız olmak üzere herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.

 

Manisa’daki fabrikalarında büyüyen üretim hacmiyle bugün, yıllık 7 milyon adetlik otomotiv aküsü ve 750 bin adetlik endüstriyel akü hücresi üretim kapasitesine sahip İnci GS Yuasa, otomotiv yenileme pazarındaki gücünün (AFM) yanı sıra dünyanın önde gelen otomotiv markalarına orijinal ekipman (OE) tercihi olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Bunları da beğenebilirsin