Volvo Kamyon ve Temsa İş Makinaları, Stratejik İşbirliği Anlaşması İmzaladı

Sabancı Center’de yapılan özel törende Temsa İş Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu ve Genel Müdür Cevdet Alemdar ile Volvo Kamyon adına Volvo Kamyon Doğu Pazarları Genel Müdürü Tom Jörning tarafından distribütörlük anlaşması imzalandı.

Söz konusu anlaşma çerçevesinde geniş kamyon ve çekici ürün yelpazesi ve teknoloji liderliği ile tüm dünyada sektörünün güvenilir markası olan Volvo Kamyon’un Türkiye’deki tek temsilcisi Temsa İş Makinaları olacak. Anlaşmanın, Rekabet Kurumu onayını takiben yürülüğe girmesi ön görülüyor.

Türkiye İş Makinaları sektörünün lider kuruluşlarından Temsa İş Makinaları, 1983 yılından bu yana  iş makinalarında dünyanın lider firmalarından olan Komatsu’nun distribütörüdür. Temsa İş Makinaları, inşaat, endüstri, lojistik, maden sektörlerine geniş bir yelpazede yüksek teknolojili makina ve teknik hizmet sunmaktadır.

Volvo Kamyon, ticari araçlar alanındaki profesyonel müşterileri için, orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan geniş ürün gamıyla taşımacılık çözümleri sunuyor. 125’ten fazla ülkedeki 2200 bayi ve servisten oluşan global ağıyla müşterilerine destek veren Volvo Kamyon, dünyanın dört bir yanındaki 15 ülkede üretim yapıyor. 2015 yılında dünya çapında 113.000’den fazla Volvo kamyon teslimatı gerçekleştiren Volvo Kamyon, dünyanın en büyük kamyon, otobüs, inşaat makinesi ile deniz ve endüstri uygulamaları için motor üreticilerinden biri olan Volvo Group’un üyesi olarak hizmet veriyor.

Bunları da beğenebilirsin