VDO DLD Uzaktan Veri İndirme Cihazı, filolara avantajlar sunuyor

Dünya çapında en fazla Continental VDO dijital takograf satışı yapan İntermobil’in Uzaktan Veri İndirme Cihazı VDO DLD teknolojisi ile siz de filolarınızı ileriye taşıyabilirsiniz. 2018 yılında T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının genelgesi ile uygulamaya alınmış olan “Dijital Takograf ve Sürücü Kartı Verilerinin İndirilmesi ve Arşivlenmesi”  konusundaki denetimler 2019 başı itibariyle daha da sıklaştırılacak. T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yol kenarı denetim istasyonlarında dijital takograf denetimine de başlayacak olması nedeniyle ilgili verilerin indirilmesi, arşivlenmesi, bakanlığın merkezi veri tabanına gönderilmesi, herhangi bir yaptırıma ve para cezasına maruz kalmamak için daha da önemli hale geldi.

Uzaktan sürücü ve araç tanılama, tak-çalıştır hızlı kurulum seçeneği, özel kablo ve soketleri ile CAN sistemine zarar vermeden erişim gibi diğer veri indirme cihazlarında bulunmayan özelliklere sahip olan VDO DLD Uzaktan Veri İndirme Cihazı sayesinde filo operasyonlarınızı çok daha hızlı ve sorunsuz sonuçlandırabilirsiniz.

Dijital takograf ve sürücü kartı verilerinin uzaktan indirilmesine,  konum araç bilgilerinin canlı aktarımı ve VDO TIS-Web sunucularına/istenilen konumlara uzaktan veri transferi gibi birçok işleme imkan sağlayan VDO DLD Uzaktan Veri İndirme Cihazı’na sahip olarak filonuzun ve sürücülerinizin uzun yollarda güvenliğini sağlayabilir, operasyonlarınızı en nizami biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin