TÜGİAD Ankara Şubesi IMER ve Mercedes’i ziyaret etti

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman ile Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan işadamları heyeti, Mercedes-Benz Türk A.Ş. kamyon fabrikasını gezerek, yetkililerden bilgi aldılar. Daha sonra IMER-L&T İş Makinaları A.Ş. Firmasının yine Aksaray’da kurulu transmikser fabrikasını gezen heyete, aynı zamanda TÜGİAD üyesi olan Firma ortaklarından Burcu Uygur ev sahipliği yaptı. Fabrika hakkında bilgi veren Uygur, “Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük transmikser üretim tesisine sahip olan IMER-L&T İş Makinaları A.Ş, Mercedes-Benz, Ford ve MAN kamyon firmalarının onaylı üst yapı firmasıdır. Aksaray’daki fabrikamız, günlük 9 adet transmikser üretim kapasitesine sahiptir. 170 çalışanı bulunan Firmamız, iki üretim tesisinden sonra yıllık kapasitenin 2.050 adetten 3.000 adede çıkartılabilmesi için üçüncü üretim tesisinin yatırım kararını almış bulunuyor” dedi.

Genç işadamları heyeti fabrika gezilerinden sonra Nevşehir, Ürgüp, Göreme gibi yakın merkezlerdeki turistik bölgeleri gezdiler.

Kahraman: “Gezi ve incelemelere devam edeceğiz”

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman, gezi ile ilgili bilgi verirken, üyelerine ait bir üretim tesisisin kendi alanında Avrupa’nın en büyüğü olmasından gurur duyduğunu ifade etti. Üyeler arasında ilişki ve işbirliğini geliştirmeye büyük önem verdiklerini vurgulayan Kahraman, üye işyerlerinin üretim faaliyetlerini yerinde gözlemlemeye yönelik gezi ve gözlem faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.

Bunları da beğenebilirsin