PACCAR Fabrika Kapanışlarını 20 Nisan 2020’ye Kadar Uzattı

Şirket, dünya çapındaki fabrikalarında kamyon ve motor üretiminin askıya alınmasını 20 Nisan 2020 tarihine kadar uzatacak. Gelecekteki faaliyetleri düzenli olarak gözden geçirecek. PACCAR, topluluklarımıza tıbbi malzeme, gıda ve temel altyapı hizmetleri sunan müşterilerine satış sonrası destek sağlamaya devam edecektir.

PACCAR’ın ilk çeyrek ve 2020’nin geri kalanı için finansal sonuçları, müşteri talebindeki değişiklikler, hükümet düzenlemeleri ve yetkilerinin etkisi nedeniyle düşük üretim programlarından etkilenecektir. Şirket, 21 Nisan 2020 için planlanan kazanç açıklaması sırasında 2020 hedeflerini ve ilk çeyrek sonuçlarını güncelleyecek.

Şirket, güçlü likidite ve A + / A1 kredi notu ile güçlü bir finansal pozisyondadır. Nakit ve menkul kıymetler üretimi Şubat 2020’nin sonunda 4,28 milyar dolardı. Şirketin ayrıca 3.00 milyar dolarlık mevcut kredi limitlerine erişimi bulunmaktadır.

Genel Müdür Preston Feight, “PACCAR’ın mükemmel bilançosu, deneyimli liderlik ekibi ve seçkin çalışanları bu zor dönemde başarılı bir şekilde yönetilmesine katkıda bulunacak” dedi.

PACCAR bünyesindeki Kenworth, Peterbilt ve DAF firmalarıyla yüksek kaliteli hafif, orta ve ağır iş kamyonlarının tasarım, üretim ve müşteri desteğinde global bir teknoloji lideridir. PACCAR ayrıca gelişmiş dizel motorlar tasarlayıp üretmektedir, finansal hizmetler ve bilgi teknolojisi sağlamakta ve kamyon yedek parçaları da sunmaktadır. PACCAR hisseleri NASDAQ Global Select Market’te, PCAR sembolü olarak listelenmiştir. Ana sayfası www.paccar.com’dur.

Bu sürüm, Özel Menkul Kıymetler Dava Reformu Yasası kapsamında “ileriye dönük beyanlar” içermektedir. Bu ifadeler yönetimin mevcut beklentilerine dayanmaktadır ve belirsizlik ve koşullardaki değişikliklere tabidir. Gerçek sonuçlar, çeşitli faktörler nedeniyle bu sürümde bulunanlardan önemli ölçüde farklı olabilir. Bu faktörler hakkında daha fazla bilgi PACCAR’ın Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile dosyalamalarında yer almaktadır.

 

Bunları da beğenebilirsin