NSK Group geleneksel iftar yemeğini düzenledi

NSK Group fabrikalarının bulunduğu Bursa Karacabey’de 20 Mayıs 2018 Pazar günü gerçekleşen geleneksel iftar yemeği NSK Group çalışanları ve ailelerinin katılımı ile yapıldı. Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan Salon Taha’da yaklaşık 1200 kişinin katıldığı iftar yemeği şenlik havasında geçti.

İftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı ve okunan ezan sonrasında oruçların açılması ile devam etti. Programa katılanlar yemeklerini yerken canlı olarak gerçekleşen ilahi dinletisi ile keyifli anlar yaşadılar. İftar programı boyunca palyaçolar ile çeşitli oyunlar oynayan çocuklar,  program sonunda gerçekleşen sihirbaz gösterisi ile doyasıya eğlendiler.

Ayrıca gecede 23 Nisan Resim yarışması ödül töreni de yapıldı. Yarışmayı kazanan Bakım Grup Lideri Yavuz Güler’in oğlu Berkay’a bisiklet hediyesini NSK Group’ un kurucusu Nurettin Kazangil taktim etti.

Programda konuşan NSK Group İcra Kurulu Üyesi Sinan Zırhlı tüm çalışanlara ve ailelerine iftar programına katıldıkları için şahsı ve şirket ortakları olan Kazangil Ailesi adına teşekkür etti. Zırhlı iftar programının hazırlanmasında emeği geçen herkese de teşekkür ettikten sonra şunları ekledi: “ NSK Group Ailesi ile mübarek Ramazan ayında iftar programında buluştuğumuz için çok mutluyuz. Düzenlediğimiz organizasyonlarda çocuklarımızı mutlu etmek için birçok etkinlik planlıyoruz. Umarım bu özel günde de herkes keyifli zaman geçirmiştir.”

Bunları da beğenebilirsin