Mecalac Türkiye’de…

Türkiye’deki üretiminin büyük kısmını Avrupa ve Amerika’ya ihraç eden Fransa Merkezli Mecalac, Türkiye pazarında daha etkin bir rol almak için yatırımlarını hızlandırdı. Bu doğrultuda otomotivden gelen tecrübeli ismi; Erdal Eroğlu’nu Türkiye Satış Müdürü olarak atayan Mecalac; Türkiye’de ürünlerini Borusan makina vasıtasıyla satıyor. Bu doğrultuda Borusan yöneticileriyle bir araya gelen Mecalac Yönetimi; Türkiye’de daha etkin bir rol almak için atacakları adımları değerlendirdi. Avrupa’da yakaladığı satış başarısını Türkiye’ye de taşımak isteyen Mecalac, bu amaçla iş makinası sektöründe yatırımlarını hız kesmeden sürdürecek. Mecalac Türkiye; KKTC, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri operasyonlarını da Türkiye’den yönetecek.

Avrupa ve Amerika’dan sonda Türkiye’de
Fransız iş makinası devi Mecalac; Türkiye’nin yanı sıra Fransa, Almanya ve İngiltere’de üretim yapmakta. Toplamda Avrupa’da 5 fabrika, 7 satış şirketi ve 200 bağımsız yetkili satıcı ve servis noktası ile Mecalac; altyapı çalışmaları ve dar alanlar için çok fonksiyonlu yenilikçi ürünler sunuyor.

Tasarım ve İnovasyon ödülleri
Yenilikçi ve kendine has tasarımlarıyla birden fazla makinenin işini yapabilen, başta şehiriçi alt yapı çalışmaları olmak üzere hemen her alanda çok çeşitli ataşmanlarla birlikte kullanılabilen kompakt ürünleriyle tanınan Mecalac’ın, Avrupa’nın seçkin organizasyonları tarafından verilen tasarım ve inovasyon ödülleri bulunuyor.
Türkiye’de 6, 8 ve 10 tonluk 6MCR, 8MCR, 10MCR model mini ekskavatörleri ile lastikli yükleyicileri Borusan Makine ve Güç Sistemleri firması tarafından pazara sunuluyor. Kanal kazısından boru döşemeye, hassas yüklerin taşınmasından zemin seviyesinin altındaki paletlerin istiflenmesine kadar geniş bir alanda kullanılabilen Mecalac’ın Türkiye Tesislerinde 6MCR modeli üretiliyor. Kurulduğu 1974 yılından bu yana geliştirdiği modellerle çeşitli tasarım ve yenilik ödüllerine sahip olan Mecalac, son olarak Bauma 2016 İnovasyon Ödülü kapsamında MWR Tekerlekli Ekskavatör Konsepti ile Tasarım Ödülü sahibi oldu.

Katma değerli hizmetlerle müşterilerinin yanında yer alacak…
Mecalac, bugün özellikle şehiriçi proje ve inşaat alanları için; kaliteli, yenilikçi,
kompakt inşaat makine ve ekipmanlarını çok geniş bir yelpazede müşterilerinin
hizmetine sunuyor. Bununla birlikte Mecalac Türkiye; makine satış – satış sonrası
hizmetlerinin yanı sıra katma değerli hizmetleriyle müşterilerinin yanında yer
almayı hedefliyor.

MECALAC amacı esneklik, hız ve süreç yeniliği konusunda, üstün performans ile
kompakt sınıf inşaat makineleri sunuyor. Bu doğrultuda tek makine farklı
ataşmanlar yardımı ile MECALAC ürünleri, en yüksek yakıt verimliliği sağlamak,
kullanıcılarının uygulama süreçlerini optimize etmek ve çevreyi de korumak için
tasarlanmıştır.

Bunları da beğenebilirsin