KIA Bongo Türkiye yollarında

2 Nisan’da Türkiye turuna başlayan KIA Bongo, 14 Mayıs 2018 tarihine kadar 20 farklı şehri ziyaret etmeyi planlıyor. Roadshow boyunca ziyaretçiler farklı kullanım amaçlarına göre dizayn edilen Bongo’ları hem test edebilme hem de yakından tanıma fırsatı yakalıyor. Ayrıca KIA, ticari araç kullanıcılarına Roadshow’a özel benzersiz avantajlar da sunuyor.

Roadshow için özel tasarlanan Bongo konvoyunun ilk durağı Edirne’ydi. Bongo’lar Türkiye turunda; Tekirdağ, Çorlu, İstanbul, Sakarya ve Bursa’yı ziyaret ettikten sonra rotasını Ege’ye çeviriyor. Balıkesir, İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli’de ticari araç kullanıcıları ile buluşan Bongo’lar,  ardından Antalya, Mersin, Adana ve Gaziantep ile Türkiye turuna devam ediyor. Şanlıurfa, Malatya ve Trabzon’da da KIA severler ile bir araya gelen Bongo konvoyu, son olarak Ankara ve Eskişehir ziyaretleri ile toplam 20 farklı şehri gezerek, turunu tamamlıyor.

KIA Türkiye Genel Müdürü Can Ağyel’in katılımıyla gerçekleşecek şehir ziyaretlerinde, KIA Bongo’nun özellikleri, performası ve teknolojisi geniş kapsamlı anlatılarak, tüketiciyi ticari araç konusunda bilgilendirme amaçlanıyor.

 Etkinlik alanını ziyaret edenler, KIA Bongo ile benzersiz test sürüş deneyimi yaşayabiliyor. Ayrıca, Roadshow boyunca Bongo sahibi olmak isteyen kullanıcılara 2.500 TL’lik çok özel bir  indirim fırsatı da sunuluyor.

Sınıfından beklenen kompakt görünümü sınıfından beklenmeyen konforla birleştiren KIA Bongo, Türkiye’yi karış karış gezerken hediye ettiği küçük sürprizler ile misafirlerinin yüzlerini güldürüyor.

Bunları da beğenebilirsin