Kässbohrer Low-Bedler Proje Taşımacılığında da İddialı

Letonya merkezli Bolivar Lojistik, 2015 Ocak ve Haziran aylarında, filosunda yer alan 2 adet K.SLA 6 low-bed ile 18 adet rüzgar türbini kule parçalarını Litvanya’nın Klaipeda limanından, Kazakistan’ın Otar ve Atırav şehirlerine kadar sevkiyatını gerçekleştirdi.

Ağır nakliye ve proje taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren rüzgar türbini direkleri, pervaneleri ve inşaat makinaları taşımacılığı yapan firmanın, filosunda Kässbohrer marka, 1 adet K.SLA 4, 2 adet K.SLA 5 ve 2 adet K.SLA 6 low-bedler bulunuyor.

Araçların kalitesi, ağır yük taşımacılığına yönelik esnek çözümleri, güveli taşıma avantajları, operasyonel işlerde hızlı ve kolay hareket edebilme imkanı firmanın Kässbohrer’i seçmesinde etkili olan nedenler arasında gösterildi.

QSTE-52 yüksek mukavemetli çelik karışımlı şasi yapısına sahip K.SLA 6, 7.200 milimetreye kadar uzayabilir platformu sayesinde farklı boyutlarda yüklerin taşınmasında büyük esneklik sağlıyor. K.SLA 6 sabit ve serseri dingil dizilişi ile ağır taşımacılık ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyor. 17.000 kilogram boş ağırlığa ve toplam 88.200 kilogram (80 km/hr) teknik taşıma kapasitesine sahip. 1.000 milimetre kademeli uzaması sayesinde toplam 18.300 milimetre platform uzunluğuna ulaşarak ağır taşımacılık ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Bunları da beğenebilirsin