Karcher Türkiye Başarısını Sürdürmek İstiyor

Dünyanın lider temizlik teknoloji markası Karcher; ürün satış ve servis  hizmetlerini profesyonel bir şekilde tüketicilere sunduğu Karcher Center’lara bir yenisini daha ekledi. 7 Eylül 2016 günü düzenlenen törende mağazayla birlikte Yeni Genel Müdürlük Ofisinin de açılışı yapıldı. Karcher, böylece Türkiye’deki konsept mağaza sayısını 16 ya çıkardı.

190’ı aşkın ülkede hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunan Alman temizlik devi Karcher, daha geniş kitlelere ulaşabilmek için Karcher Center ve mağazalarının sayısını artırıyor. İstanbul Halkalı’daki Ayaz Plaza’da düzenlenen açılış töreni; Karcher Perakende Kanallar Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi Christian May, Güney Avrupa Bölge Direktörü Ricardo Eimil ve Karcher Türkiye Genel Müdürü Gökhan Hasan Gökmen’in katılımıyla gerçekleşti.

Açılış töreninde marka için Türkiye’nin önemini vurgulayan Karcher Perakende Kanallar Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi Christian May; “Türkiye sektörümüz için önemli bir pazar. Karcher Türkiye olarak 2015 sonunda yüzde 61’lik yıllık büyüme başarısı ile rekor seviyeye ulaştık. Karcher Türkiye tüm ülke ofisleri arasında en çok büyüyen ülke olma başarısını gösterdi. Bu bizim için oldukça önemli bir gelişme” dedi.

2000 yılından beri Türkiye pazarında faaliyet gösteren Karcher’in Türkiye’de ve dünyada yatırımlarına devam edeceğini söyleyen Christian May; “Dünyanın her köşesinde çeşitli alanlar için verimli ve etkin temizlik çözümleri sağlayarak, müşterilerimizin hayatlarında önemli bir fark yaratıyoruz. Ürün inovasyonlarını geliştirmenin yanısıra geçtiğimiz yıl, uzun dönemli büyüme sağlamak için önemli ölçüde yatırımlar yaptık. Aile şirketi olarak Karcher’in, dünya çapında sayısı 600’e ulaşan Karcher Center konsept mağazalarına bugün bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

Konsept Mağazalarda Alman Standardı

Metrekare ölçümüne göre tüm dünyada Karcher Center ve Karcher Store olarak adlandırılan konsept mağazalar, dünyanın neresine gidilirse gidilsin, aynı standartlarda dizayn ediliyor. Karcher konsept mağazalarda kullanılan tüm materyaller, Almanya’daki merkezden tedarik ediliyor. Mağaza kurulumları ise Almanya ve Türkiye’deki profesyonel ekipler tarafından yapılıyor. Böylece, Karcher mağazaları tüm dünyada aynı global standartlarda hizmet veriyor.

İstanbul Halkalı’da Ayaz Plaza’da açılan yeni Karcher Center, 400 metrekarelik bir showroom, 500 metrekarelik servis alanı ve yine 500 metrekarelik bir depo alanına sahip. Yeni konsept mağazasında hem ev tipi hem de profesyonel ürünler sergileyen Karcher, deneyimli teknik ekibiyle servis hizmeti de verecek.

Bunları da beğenebilirsin