Iveco, Yeni Daily ve Yeni Stralis’i Türkiye pazarına sundu

Iveco’nun Türkiye pazarına sunduğu Yeni Daily, bağlantı uygulaması BUSINESS UP ile hafif ticari araç segmentinde çıtayı daha da yukarıya taşıyor. Güçlü motoru ve yüksek performansı ile kullanıcılarının beklentilerini karşılayan Yeni Daily, yüzde 15 daha az yakıt tüketiyor.

Iveco’nun Türkiye pazarına sunduğu Yeni Stralis ise bölgesel, şehiriçi, hafif inşaat ve uzun mesafe taşımacılıkta kârlılık ve sürdürülebilirlik ilkeleriyle öne çıkıyor. Toplam Sahip Olma Maliyeti ve Düşük Salınım (TCO2) Şampiyonu olan Yeni Stralis, Iveco tarafından üç versiyon (Yeni Stralis, Yeni Stralis XP ve Yeni Stralis NP) olarak geliştirildi. TÜV SÜD tarafından Yeni Stralis’in bir önceki modeline göre yüzde 11.2 daha az yakıt tükettiği belgelendi.

Daily, 2014’te piyasaya çıktığında büyük bir etki yarattı ve dünya genelinde birçok önemli ödülün de sahibi oldu. Şimdi de Yeni Daily, BUSINESS UP uygulamasıyla segmentinde çıtayı yükseltti. Güç, çok yönlülük, performans ve dayanıklılık özellikleri ile öne çıkan Yeni Daily, yeni teknolojik özellikleriyle performansı ve konforu daha yukarıya taşıyor. Yeni Daily tüm bunları yaparken toplam sahip olma maliyetini ise minimize ediyor ve bu özellikler onu mükemmel bir iş ortağı yapıyor.

Yeni Daily, her yeni modelinde daha güçlü motorla yola çıkıyor. Güçlü motorunun sergilediği üstün performans Yeni Daily’yi rakipsiz kılıyor.

Yeni Daily’nin 3.5 tonluk Euro 5 modelleri 126 ilâ 170 beygir gücünde, 410 Nm torklu 430Nm motorlarını barındırıyor.

7 tonluk Euro 6 modellerinde ise 3 litrelik, 180 beygir gücünde, 430 Nm torklu serinin en iyi motoru bulunuyor.

YeniDailyIveco, Toplam Sahip Olma Maliyeti ve Düşük Salınım (TCO2) Şampiyonu Yeni Stralis’i Türkiye pazarına sundu. Yeni Stralis, tamamen yenilenen aktarma organı, yüksek güvenlik ve verimliliğiyle, lider toplam sahip olma maliyeti ve düşük karbondioksit salınımı ile öne çıkıyor. Iveco tarafından üç versiyon olarak geliştirilen Yeni Stralis, ağır taşımacılık sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

YENİ STRALIS: Yeni Stralis, tehlikeli maddelerin taşınması da dahil  bölgesel ve kısa mesafe taşımacılığa en iyi çözümü sunmak amacıyla tasarlandı. Yeni Stralis’in tasarım aşamasında eşsiz avantajlar sağlayan özel HI-SCR egzoz arıtma sistemi korundu.

YENİ STRALIS XP: Spesifik bir versiyon olan Yeni Stralis XP ise uluslararası uzun mesafe taşımacılık talepleri doğrultusunda geliştirildi. Yeni Stralis XP’de yakıt verimliliği ve maksimum çalışma süresi sağlandı.

YENİ STRALIS NP: Devrimsel Yeni Stralis NP ise, CNG ve LNG ile çalışıyor. Gazla çalışan kamyonda dönüm noktasını başlatan Yeni Stralis NP, gelmiş geçmiş en sürdürülebilir uluslararası taşımacılık kamyonu olarak ön plana çıkıyor. Yeni Stralis NP; güç seviyesi, konfor, vites teknolojisi ve uzun mesafe görevler için yakıt otonomisi sunan tek doğal gazlı kamyon olma özelliğine sahip. Yeni Stralis NP şimdiden otomotiv endüstrisinde önemli bir bilinirliliğe sahip ve Avrupa Gaz Konferansı’nda, “Avrupa Gaz Ödülleri Mükemmellik 2017” kategorisinde “Yılın Projesi” seçildi.

Bunları da beğenebilirsin