İntermobil Wabco servis partner etkinliği düzenledi

Son 4 dört yıldır WABCO MAN konseptiyle bir araya getirilen WABCO Servis Partnerlerdan, bu yıl da eğitim, aktivite, sosyal sorumluluk projesi ve yarışmalarla dolu 3 gün süren etkinliğe 78 kişi katılım gösterdi.

İntermobil Genel Müdürü Rıfat Perahya’nın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik boyunca teknik ve pazarlama sunumları, 2016 yılında Türkiye pazarına kuvvetli bir giriş yapan WABCO’nun kardeş markası ProVia’nın Araç Kontrol Sistemleri Ürün Müdürü Aleksander Rabinovitch tarafından yapılan ProVia marka ve ürün sunumu, açık hava aktivitesi ve ödül törenleri gerçekleştirildi. Bu sene ilk kez yapılan ve bundan sonra da her sene yapılacak olan, markalarını sahiplenmiş ve markasına tüm gücüyle emek veren servisler 8 ayrı kategoride ödüllendirildi:

Eğitim ve Sürekli Gelişim  Ödülü  – Giresun / Özkardeşler Otomotiv

Marka Sadakat ve Destek  Ödülü  – Gebze / Eskişehirliler Otomotiv

Orijinal Parça Kullanımı Ödülü – Kocaeli / Ender Otomotiv

Garanti ve Etkin Süreç Yönetimi Ödülü  –  Adapazarı / Kardeş Otomotiv

Yenilikçi Servis Ödülü –  Ankara / Başkent Balata

Teknik Hizmet ve Destek Ödülü  –   İstanbul / Aparan Otomotiv

Emektar Servis Ödülü  –  Konya / Hüner Otomotiv

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Özel Ödülü   –   Bursa-İnegöl / Atılım Otomotiv

Verilen kategori ödüllerinin ardından, yıl içinde sürdürülen  ‘WABCO ile Kazan Kazan’ ve ‘WABCO ile Yollarda Yalnız Hissetmeyin’ kampanyalarının sonuçları açıklandı ve kazanan servislere ödülleri takdim edildi.

İntermobil, bu yıl VDO servis etkinliğinde Koç Topluluğu şirketleri, çalışanları, bayileri ve tedarikçileri arasında sosyal sorumluluk olgusunu yaygınlaştırmayı hedefleyen “Ülkem İçin” projesini, AÇEV uzmanları Ege Ortaçgil ve Olcayto Ezgin’nin yönetiminde servislerine ulaştırdı. İntermobil Genel Müdürü Rıfat Perahya, projeye olan desteklerine ilişkin olarak şunları söyledi: “Biz İntermobil olarak ülkemiz için, toplum için fayda yaratmaya çalışıyoruz. Amacımız bu toplantılarda sadece iş konuşmak değil. İşimizden de önce ülkemiz ve ailemiz var. Bu ülkenin tarihinde kadınların çok büyük rolü var. Bu bilinçle Koç Holding’in ‘Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum’ projesi kapsamında Ford Otosan’ın tedarikçisi olarak biz de bu projeye destek olduk. Bildiğiniz gibi şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı da 44 yıldır bir kadın; Nadine Perahya. 63 yıllık geçmişinde 44 yıldır bir kadının elinde büyüyen İntermobil, cinsiyet eşitliği konusunda oldukça duyarlı. Amacımız İntermobil’de bugün %25 olan kadın istihdam oranını gün geçtikçe arttırmak, ve çeşitli uygulamalarla toplumsal cinsiyet eşitliğini destekleyen adımlar atmak.”

Etkinlik sırasında yapılan sunum ve aktiviteler hakkında fikir edinmek isteyen herkes için, bu yıl ilk kez Youtube kanalından zaman zaman canlı yayınlarla etkinliklere yer verildi ve özellikle katılımcı ailelerinden çok pozitif geri dönüşler alındı.

Bunları da beğenebilirsin