İntermobil ve Ventura Systems CV, Türk otobüs endüstrisi için iş birliği yaptı

Yenilikçi otobüs kapı sistemlerinin tasarım, üretim ve tedarikinde Avrupa lideri olan Ventura Systems ile otomotiv dünyasının önde gelen markalarını 60 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına başarıyla sunmakta olan İntermobil Otomotiv, Türkiye dahilinde bir ortaklık anlaşmasına vardıklarını duyurmaktan mutluluk duymaktadırlar. 1 Ocak 2019 tarihi itibari ile Türk otobüs üreticileri, filo sahipleri ve belediyeler, Ventura Systems’in piyasada kabul görmüş, güvenilir ve yenilikçi kapı sistemlerinden, Intermobil’in Türkiye’deki varlığı, tecrübesi ve iş ağı ile güçlenen servis seviyesi ile faydalanmaya başlamışlardır.

Otobüs Üreticileri

İntermobil, bünyesinde bulunan markalar sayesinde otobüs üreticileri tarafından tanınmaktadır.  Geniş bir satış, operasyon ve satış sonrası destek ağına sahip olan İntermobil, mühendislik sistemlerini ve yüksek kalitedeki ürünleri piyasaya sunma konusunda köklü bir deneyime sahiptir. Ventura Systems’in İntermobil’in portföyüne dahil olmasıyla birlikte otobüs üreticileri, gerek iç piyasada gerekse ihracat pazarında Ventura kapı sistemlerinin avantajlarından yararlanabileceklerdir. Otobüs üreticileri bir yandan İntermobil’in yerel destek olanaklarından yararlanacak, diğer yandan da Ventura Systems’in direkt teknik ve ticari desteğini almaya devam edeceklerdir.

İşletmeciler ve Belediyeler

İntermobil, faaliyetlerin başlamasıyla birlikte Türk otobüs işletmecilerine ve belediyelere satış sonrası hizmetler ve ilgili servisleri sunmaya başlayacaktır. Bu çerçevede eğitim, sorun giderme, yedek parça tedariki ve gerekli dokümanların sağlanması gibi hizmetler sunulacaktır. İntermobil’in piyasadaki varlığı ve iş ağı, hizmet kalitesinin artmasına, kullanım ömrü boyunca oluşan maliyetlerinin azalmasına,  araçların daha uzun süreler problemsiz olarak kullanılabilemesine katkı sağlayacaktır.

Bunları da beğenebilirsin