İntermobil VDO servisleri ile bir araya geldi

VDO servislerinden 114 katılımcının bulunduğu ‘Uzun Yolun Şampiyonu’ mottosuyla yapılan servis organizasyonunda 3 gün boyunca VDO Dijital Takografları ile ilgili son gelişmeler ve teknik bilgiler paylaşılırken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve son gün yapılan açık hava aktivitesi ile etkinlik sona erdi.

İntermobil, bu yıl VDO servis etkinliğinde Koç Topluluğu şirketleri, çalışanları, bayileri ve tedarikçileri arasında sosyal sorumluluk olgusunu yaygınlaştırmayı hedefleyen “Ülkem İçin” projesini, AÇEV uzmanları Ege Ortaçgil ve Olcayto Ezgin’nin yönetiminde servislerine ulaştırdı. İntermobil Genel Müdürü Rıfat Perahya, projeye olan desteklerine ilişkin olarak şunları söyledi: “Biz İntermobil olarak ülkemiz için, toplum için fayda yaratmaya çalışıyoruz. Amacımız bu toplantılarda sadece iş konuşmak değil. İşimizden de önce ülkemiz ve ailemiz var. Bu ülkenin tarihinde kadınların çok büyük rolü var. Bu bilinçle Koç Holding’in ‘Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum’ projesi kapsamında Ford Otosan’ın tedarikçisi olarak biz de bu projeye destek olduk. Bildiğiniz gibi şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı da 44 yıldır bir kadın; Nadine Perahya. 63 yıllık geçmişinde 44 yıldır bir kadının elinde büyüyen İntermobil, cinsiyet eşitliği konusunda oldukça duyarlı. Amacımız İntermobil’de bugün %25 olan kadın istihdam oranını gün geçtikçe arttırmak, ve çeşitli uygulamalarla toplumsal cinsiyet eşitliğini destekleyen adımlar atmak.”

Etkinlik sırasında yapılan sunum ve aktiviteler hakkında fikir edinmek isteyen herkes için, bu yıl ilk kez Youtube kanalından zaman zaman canlı yayınlarla etkinliklere yer verildi ve özellikle katılımcı ailelerinden çok pozitif geri dönüşler alındı.

Bunları da beğenebilirsin