EAS, Profesyonelleri Boğaz’da Ağırladı

İnci Holding’in grup iştiraklerinden İnci GS Yuasa, birbirinden güçlü akü markalarıyla araçların kalbinde ve sürücülerin yanında yer almaya devam ediyor. Sektörün ihracat lideri İnci GS Yuasa, EAS markası için yapılan çalışmaları İstanbul’da düzenlediği relansman etkinliğinde filo satış yöneticileri ve Türkiye genelindeki ana bayileri ile paylaştı.

İstanbul Boğaz turu eşliğinde gerçekleşen etkinliği değerlendiren İnci GS Yuasa Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım: “Filo yöneticileri ve iş ortaklarımız ile EAS markamızı yeni yüzüyle buluşturmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Markamızın yenilenen logosunu, marka kimliğini, ürün gamını ve stratejilerini paylaştığımız relansman etkinliğimizde değerli dostlarımızla birlikte hoşça vakit geçirme imkanı bulduk. EAS’ın zorlu yol koşullarına dayanıklı ve uzun ömürlü yapısıyla ticari araç sürücülerinin güvenilir yol arkadaşı ve profesyonellerin tercihi olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uzun ve yorucu yol koşullarının başarıyla üstesinden gelen ağır vasıta sürücülerimiz bizim için yolların kralı ve ‘Yolların krallarına Akülerin Kralı EAS yakışır’ sloganıyla yolumuza devam ediyoruz. İnci GS Yuasa olarak işimizde daima müşteri yönetimi mükemmelliği ilkesini ön planda tutarak hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

EAS Akü yenileme çalışmaları kapsamında detaylı bilgi veren Yıldırım, “Relansman etkinliğimiz öncesinde EAS Akü ürün gamımızı profesyoneller, ticari araç kullanıcıları ve ağır vasıta sürücülerine yönelik olarak güncelledik; ürünlerimizin performansını ve sunduğu faydaları bu doğrultuda yeniden ele aldık. 1 ay boyunca, 8 ilde gerçekleştirdiğimiz Roadshow aktivitesi ile yaklaşık 10.000 ağır vasıta sürücüsü ile birebir temas kurduk. Relansman ile birlikte, ‘Uzatılmış kullanım ömrü garantisi’ uygulamasını hayata geçirdik. Ürünümüzün dayanıklılığını vurgulamak ve yolların krallarının yanında olmak hedefiyle başlattığımız uygulamamız, 2 yıllık garanti kapsamında bulunan fakat 2 yıldan daha az sürede değişimi talep edilen EAS markalı ticari kullanım akülerimizin geri kalan garanti süresinin iade edilmesini kapsıyor” dedi.

EAS Akü’nün yenilenen kimliği ve kampanyaları hakkında detaylı bilgi ve hizmet tüm Türkiye genelinde faaliyet gösteren yaygın bayi ve servis ağı aracılığı ile alınabiliyor.

Bunları da beğenebilirsin