Daha fazla hizmet için her şey tek bir çatı altında toplandı

Schaeffler’in REPXPERT markası, tamirhanelere ürünleri ve onarım çözümleriyle birlikte sunduğu tüm hizmetleri tek bir noktada buluşturuyor. Schaeffler, çevrim içi portal ve her yıl düzenlediği sayısız eğitim semineri de dâhil olmak üzere başarısı kanıtlanmış bu komple hizmet yelpazesini dünya genelinde artık çok daha fazla yere ulaştıracak.

Böylece tamirhaneler çevrim içi portal, hizmet yardım hattı, montaj talimatları ve videoları, eğitim seminerleri ve etkinlikleri takip ederek, Schaeffler’in otomotiv aftermarket pazarındaki 40 yıllık deneyiminden yararlanabilecek. Sürekli güncellenen bilgilerin yanı sıra REPXPERT uzmanlarıyla doğrudan  temas da kurulan bu hizmet ile ilgili Schaeffler Automotive Aftermarket Ürün ve Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Robert Felger, “Tamirhane müşterilerimizle yüz yüze veya dijital ortamda doğrudan temas kurmanın bizim için bir farkı olmayacağına söz veriyoruz. Hizmet markamız REPXPERT ile bu sözümüzü tutuyoruz” dedi.

Europäisches Trainer Meeting 12.-14.05.2014
Europäisches Trainer Meeting 12.-14.05.2014

Çevrim içi portal başarılara imza atmaya devam ediyor

REPXPERT, Almanya’nın yanı sıra artık 17 farklı ülkede de kullanılabilecek. Portal bir yıl içerisinde Meksika ve Türkiye’de de hizmete girecek. Lansmanından bu yana 40 bin onarım profesyonelinin aktif olarak kullanmakta olduğu REPXPERT’e her ay 2 bin yeni kullanıcı ekleniyor.

Çevrim içi platformun ana unsurunu, tüm araç üreticilerini kapsayan TecDoc esaslı çevrim içi katalog oluşturuyor. Schaeffler, otomotiv aftermarket pazarında bu kataloğun tamamını elektronik olarak sunan tek şirket. REPXPERT kullanıcıları, değiştirilecek parçaları hızlı ve kolay şekilde bulabiliyor ve profesyonel onarım için en iyi desteği alabiliyor.  Kullanıcılar ayrıca, her Schaeffler ürünü hakkında montaj videosu, teknik broşür ve servis bültenleri gibi mevcut tüm materyallere de erişebiliyor.

REPXPERT’in sunduğu bir başka avantaj ise, TecRMI bilgi sistemine verilen bağlantı. Bu, REPXPERT’in geniş bir yelpazede araca özgü onarım ve bakım bilgisi, ayar verisi ve işçilik değerleri sunduğu anlamına geliyor. Tüm bunlar, Schaeffler portföyüne dâhil ürünler için Schaeffler müşterilerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Küresel seviyede bilgi transferi

REPXPERT tarafından sunulan bir diğer temel hizmet ise, LuK, INA, FAG ve Ruville marka ürünler ve onarım çözümleri için teorik ve pratik bilgileri kapsayan uygulamalı teknik eğitim seminerleri. Sadece geçen yıl içinde, 65 teknik eğitmen, 40 binden fazla kişiye 22 farklı dilde eğitim verdi.

Öte yandan Schaeffler, giderek karmaşık hale gelen araç uygulamaları ve onarım çözümleri hakkında ileri düzeyde eğitime ve bilgiye olan talepteki artışı göz önüne alarak distribütörlerin ve tamirhanelerinin kendi tesislerinde verdiği eğitim seminerleri dışında kendi eğitim merkezlerinin sayısını da artırıyor. Bu eğitim merkezlerinin çoğunda binek otomobilleri için araç kaldırma platformları mevcut olduğundan eğitmenler, doğrudan araç üzerinde demo yapabiliyor. REPXPERT eğitmenleri ayrıca montaj ve sökme işlemlerinin demosunu yapmak, özel servis takımlarının doğru kullanımını öğretmek, teşhis ve onarım konusunda ipuçları vermek için doğrudan müşteri lokasyonunda mobil eğitim ekipmanı da kullanıyor. Schaeffler, ürün portföyünü geliştirme paralelinde otomotiv aftermarket için eğitim paketleri geliştirmeye de devam ediyor.

Bunları da beğenebilirsin