BKT Maglift Eco ve Maglift Premium’unu sunuyor

MAGLIFT, forkliftler için özel tasarlanan BKT lastiği için iki yeni model geliyor. Bunlar, MAGLIFT ECO ve MAGLIFT PREMIUM.

MAGLIFT ECO iki katmanlı kauçuktan oluşmaktadır, ayrıca özel bir şekle ve üstün sabitleme ile mükemmel yük dağılımı sağlayan geniş bir diş desenine sahiptir. Ayırt edici özellikleri arasında hasara ve delinmeye karşı korumak üzere tasarlanmış özel bir jant koruyucusu da bulunmaktadır. Düşük yuvarlanma direnci ve aşırı ısınmaya karşı yüksek direnç, maksimum verimliliği garanti eder. Oldukça güvenli kavrama sunan ve patinaj riskini önleyen çeki demirine eklenmiş çelik teller bu resmi tamamlamaktadır. Standart ve flanş ekleme zorunluluğundan kaçınmak için asimetrik çeki demiri bulunan “LIP” olmak üzere iki model mevcuttur.

MAGLIFT PREMIUM ise en zorlu operasyonlarda kullanılan forkliftler için tasarlanmıştır ve uzun ömürlü kullanımı garanti etmek için ekstra derin sırt özelliği ile karşınıza çıkmaktadır. Sırtın tasarımı, operatörlerin mükemmel direksiyon kontrolüne ve harika ön ve yanal çekişe güvenmesini sağlayarak hem sağlam hem de serttir. Sırtın orta kanalları düşük yuvarlanma direnci sağlar. Hem standart hem de “LIP” modelinde mevcuttur.

Bunları da beğenebilirsin