DLH uçak filosunu genişletiyor

14 kıtalararası uçağın yenilenmesi kapasitede bir değişiklik yaratmazken, operasyonel açıdan maliyet, verimlilik ve güvenilirlikte ciddi faydalar sağlıyor. DHL Express geçmişte global ağının işletilmesinde ağırlıklı olarak kiralama yoluna giderken, önümüzdeki dönemde tamamen şirkete ait uçakların satın alınması yolunu izleyecek. Bu stratejik değişiklik DHL Express’in maliyet pozisyonunu daha da iyileştirecek. 2018 yılı için ön ödemeler grubun sermaye giderleri arasına dahil edilmiş durumda.

E-ticaret, uluslararası ekspres taşımacılık kapasitesine talebi artırıyor

Artan uluslararası e-ticaret satışlarının, 2021 yılına kadar yıllık yüzde 19,2 artışla 4,48 trilyon dolara yükselmesi bekleniyor. DHL’in 777 Freighter’lara yaptığı yatırım da, global ekspres kapasitesine olan talepteki artışa bir çözüm niteliği taşıyor. Dünyanın en büyük çift motorlu nakliye uçağı olan Boeing 777 Freighter, 102 tonluk yük ile 4.900 deniz mili (9.070 kilometre) uçabiliyor.

2050’de “0” emisyon hedefine destek

En son teknolojiye sahip yeni uçaklar, karbondioksit salınımlarını yerini alacakları uçaklara kıyasla yüzde 18 azaltacak. Bu da DHL’in iklim koruma programına yönelik 2050 yılında “0” emisyon hedefine ciddi bir katkı sağlayacak.

DHL Express, 220 ülke arasında 600’ü aşkın günlük uçuşta 17 ortak hava yolu ile 260’ın üzerinde uçak işletiyo

Bunları da beğenebilirsin