Schmitz Cargobull, Ultra-Seal’ın lastik zırhlarına yer veriyor

Schmitz Cargobull, Mayıs 2018’den beri müşterilerine Ultra-Seal de dahil olmak üzere römork lastikleri sunmaktadır. Ultra-Seal ile ortaklık, kapsamlı bir test ve lastikleri, jantları ve valfları ile Ultra-Seal kombinasyonunun klerans aşamasından sonra geçen yıl içerisinde kurulmuştur.
Schmitz Cargobull ve Ultra-Seal arasındaki 3 yıllık sözleşme, Ultra-Seal kullanımı sırasında onaylanmış kombinasyonlar için lastiklerde ve jantlarda tedarikçi garantisini kapsamaktadır.
Schmitz Cargobull Yönetim Kurulu üyelerinden Boris Bİllich: “Biz her zaman müşterilerimize yararlı olabilecek yeni ürünler bulmakla ilgileniyoruz. Ultra-Seal ile lastik deneyimlerini yakından takip ettik ve bunlar Schmitz Cargobull için Ultra-Seal’ı lastik zırhı olarak onaylamak için yolu pozitif sonuçlar ile döşedi.” diyor.
Ultra- Seal Yöneticisi Carla van Santvoort: “Schmitz Cargobull ile Ultra-Seal arasındaki iş birliğini tamamlamanın zamanlaması harika oldu; jantların garantisinde teknik görüşler, siyasi lobi ve lastik kurumları tarafından Ultra-Seal’e saldırı gibi son kullanıcılarda sorular ve tereddütler yaratabilecek konuları açıklığa kavuşturmak için büyük çaba sarf ettik. Ultra-Seal, Bundes Reifen Verband’a (BRV) karşı bütün davaları kazandığından ve üçüncü şahıs tedarikçiler normal garanti sunduğundan, şimdi bu konuların herhangi bir sorun olmadığı kanıtlanmıştır ve bu, tabi ki bizim şiddetle desteklediğimiz müşterilerimizin lastiklerinden maksimum performans alması için yolu temize çıkardı.
Kabul görmüş lastik ömrüne dair algıyı “Daha azıyla yetinmeyeceğim” düşünce tarzıyla değiştirmek için çok çabaladık. Bu, lastik endüstrisinde atılan büyük bir adam.” diyor.

Bunları da beğenebilirsin