Busworld Türkiye yaklaşıyor

21.000 metrekarelikalanda 3 gün sürecek fuar 150 firma, 300 den fazla marka ve 25.000 i aşın ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Sektörün En önemli ve tek uluslararası konferansı  “BUSWORLD Academy Congress”

Türkiye ve uluslararası belediyelerin ve ulaştırma departmanının büyük ilgi gösterdiği fuar aynı zamanda ve dünya çapında otobüs endüstrisinin konusunda fikir önderlerinin ve önde gelen konuşmacıların yer alacağı Busworld Akademi Konferansı’na ev sahipliği yapacak.

Alım Heyeti ile VIP alıcılar bu fuarda

Doğu Avrupa, Türkî Cumhuriyetler, Orta Doğu, Balkanlar ve Kuzey Afrika ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda potansiyel alıcıdan oluşan yabancı alım heyetleri fuarı ziyaret edecek ve birebir görüşmeler yapacaklar.

Ulaştırma Daire Başkanlıklarından Büyük İlgi

Azerbaycan, Gürcistan, Litvanya, İran, Filistin, Rusya Ulaştırma Bakanlıklarının Daire Başkanları ve İzmir, İstanbul, Ankara, Eskişehir,  Edirne, Şanlıurfa, Kocaeli, Adana, Aydın, Balıkesir, Denizli, Ankara, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Tekirdağ, Eskişehir, Malatya Belediyeleri Ulaştırma Daire Başkanları, IETT, ESHOT, Kayseri Ulaşım A.Ş. yetkilileri,  19-21 Nisan tarihleri arasında, sektördeki son yenilikleri takip etmek ve görüşmeler yapmak üzere fuarı ziyarete geliyor.

Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi” Bilgilendirme Semineri

T.C Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü 200 kişilik heyetiyle fuarı ziyaret ediyor. Aynı zamanda ” Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi” Bilgilendirme Seminerini gerçekleştirecek.  Ayrıca bakanlık tarafından organize edilen 200 kişilik alım heyeti sektörle buluşacak.

Uluslararası Basın Akını

Fuarın açılış günü olan 19 Nisan’daki Basın Günü’müze 20 ülkeden 38 uluslararası basın mensubunun davetli olarak İzmir’de bulunacaklar.

Bunları da beğenebilirsin