SKF, yüksek güvenirlik ve uzun servis ömrünü birleştiriyor

Şubat 2018’den itibaren Avrupa genelinde satışa sunulan yeni ürünlerimiz, günümüzde kara yollarında rağbet gören bütün modelleri kapsamaktadır. Ürün yelpazesi, tanıtım ile birlikte Volvo, Renault, MAN, Mercedes, Iveco, DAF ve Scania modelleri için pompaları içerecek.

SKF su pompaları, en yüksek kalite standartlarına göre üretilmektedir ve orijinal ekipman üreticisinin performans özelliklerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Her tasarım uzun süreli yükleme testine tabi tutulur ve her ünite, teslim için hazırlanmadan önce incelenir ve vakum testine tabi tutulur.

Yeni pompalar, montajı kolaylaştırmak amacıyla yüksek kalite contalar, O-ring keçeleri ve tespit elemanları içeren bir kit halinde teslim edilmektedir. Ayrıntılı ürün bilgileri, müşterilerin her kamyon modeline ya da OE parça numarasına uygun kiti seçmelerine yardımcı olurken, ambalaj üzerindeki Karekod ise servis noktalarının montaj talimatlarına tek bir tıklamayla erişmesine imkan sağlamaktadır.

SKF VSM ürün geliştirme departmanından Niclas Snäll “Su pompaları kritik ve sık değiştirilen parçalardır. Yeni ürün yelpazesi, servis sağlayıcılarının değişim ünitelerini seçmesini ve takmasını kolaylaştırıyor ve araç sahiplerine SKF kalitesi güvencesi veriyor.”

Yeni ürün yelpazesi ile SKF’nin hali hazırda endüstrinin en geniş tekerlek rulmanı ve keçe ürün yelpazesine sahip ticari araç aftermarket grubunun yanı sıra yardımcı kayış gergi mekanizması ve kasnağı da dahil olmak üzere çok sayıda motor parçaları grubunda sunduğu ürünlerin sayısı artmıştır.

Bunları da beğenebilirsin