ELS Lift küresel bir marka olmayı hedefliyor

Elsisan A.Ş.’nin markalarından biri olan ve 2008 yılından bu yana, Türkiye’nin personel yükseltici platform sektöründe, global ölçekte önemli çalışmalara imza atan ELS Lift, düzenlenen strateji toplantısı ile vizyon, misyon ve değerlerini yeniledi.

Gerçekleşen strateji toplantısında; ELS Lift markasının vizyon, misyon ve değerleri belirleme çalışmasına, çalışanların katıldığı ve Doç. Dr. Volkan Ekin’in liderliğinde gerçekleşen çalıştay ile katkı sağlandı.

Toplantıda konuşan ELS Lift Genel Müdürü Kerem Bayrak, 2018 stratejilerinden bahsederek, vizyon, misyon ve değerlerin önemine dikkat çekti.

AR-GE’ye büyük önem verdiklerini ve sektöre değer katacak faaliyetlere odaklandıklarını belirten Bayrak, “Sürdürülebilir başarı odaklı çalışmalarımıza 2018 yılında da devam edeceğiz. Üretimlerimizde verimliliğe odaklanmış durumdayız. Yenilikçi bakış açımızla yaratıcı çözümler sunmayı amaçlıyoruz. Sürekli kendimizi geliştirerek, müşterilerimizin taleplerine en iyi şekilde çözüm bulma gayretindeyiz” dedi.

Yenilikçi, çevreye ve insana karşı duyarlı

Toplantıda, ELS Lift’in vizyonu ‘personel yükseltici lift sektörünün küresel ve inovatif markası olmak’, misyonu ‘tüm paydaşların ihtiyaçlarına yanıt vererek; üretim öncesinde başlayıp, satış sonrasında da devam eden, katma değeri yüksek, hızlı ve yenilikçi hizmet anlayışı ile sektörün gelişimine küresel boyutta katkı sağlamak’ ve değerleri ise ‘gelişime açık, yenilikçi ve paylaşımcı olmak, paydaşlarımızla var olmak, müşteri öncelikli olmak, çözüm odaklı olmak, tüm süreçlerde, çevreye ve insana karşı duyarlı olmak, kurumsal sosyal sorumluluk ve iletişim faaliyetlerimizle saygın olmak, sadece markamız için değil, özveri ile ülkemiz için çalıştığımızın bilincinde olmak’ olarak belirlendi.

 

Bunları da beğenebilirsin