Anadolu Isuzu, yeni nesil araçlarıyla Avrupa Belediyelerine yeni çözüm ortağı olacak

Anadolu Isuzu, dünyanın önde gelen otobüs ve araba fuarlarıdnan Busworld’teki standında yeni nesil Isuzu Novociti Life’ın Avrupa prömiyerlerine ev sahipliği yaptı ve ayrıca aktif ve pasif güvenlik önlemleri ile donatılmış Isuzu Visigo’yu tanıttı. Fuarda bir konuşma yapan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, düşük katıyla Novociti Life’ın yaşlı yolcuların seyahat etmesini kolaylaştırdığını ve yüksek teknoloji güvenlik ekipmanları ile donatılmış Visigo’nun Avrupa belediyeleri için yeni çözüm ortakları olacağını söyledi.

Arıkan şöyle devam etti: “Bildiğiniz gibi, 33 yıldır Türkiye’de tesisimizde birçok ülkenin yollarında yolculuk yapan otobüs modellerimizi üretiyoruz. Halen dünya genelinde üç kıtada 30’un üzerinde ülkede faaliyet gösteriyoruz. Uluslararası ödüllerle tanınmaktan gurur duyuyoruz. Midibüs ihracatındaki başarımızın yanı sıra, büyük otobüslerimizin birçok ülkede büyük bir memnuniyetle karşılandığını da görüyoruz. Citiport, Visigo, Citibus, Turkuaz ve Novo Serisi modellerini 30’dan fazla ülkeye ihraç ettik ve 60 milyon avroya yakın bir ihracat hacmi elde ettik. 2016’daki başarımız bu yıl da devam ediyor. 2017’de toplam ihracat ciromuzu% 20 civarında artırdık. Amacımız 2020 yılına kadar önümüzdeki üç yıl içinde yaklaşık 60 ülkeye ulaşmak ve … Yıllık ihracat hacmimizi iki katına çıkararak 100 milyon avroyu aşmak. Anadolu Isuzu olarak iş ortaklarımızın dünyadaki çabalarına ve bize sürekli güven duyduklarından çok memnunuz.”

Isuzu Novociti Life, düşük katıyla engelli insanlar ve yaşlılar için kolay ulaşım imkanı sunuyor

Yeni nesil Novociti Life, kentsel ulaşım için yepyeni bir boyut katacak. Düşük bir kat ile midibüs olarak tasarlanan Novociti Life, toplu taşıma araçlarına daha kolay erişim sunarak ve şehir hayatına uyum sağlamaya yardımcı olarak, engellileri ve yaşlı nüfusun sosyal hayatla her geçen gün daha da entegre olmasına yardımcı oluyor. Daha düşük bir zemine izin vermek için, motor yeni nesil Novociti Life’da arkaya yerleştirildi. Bu değişiklik aynı zamanda daha iyi ses yalıtımı ve daha konforlu bir yolculuk katkıda bulunuyor. Yenilenmiş altyapı platformu ile Novociti Life, Avrupa’nın değişen kentsel ulaşım gereksinimlerini ve taleplerini dikkate alarak geliştirilen gerçek bir küçük otobüs haline geldi ve düşük yatırım ve operasyonel maliyetleri ile Avrupa belediyeleri için yeni bir çözüm ortağı haline geldi.

 

Bunları da beğenebilirsin