NEOPLAN Yeni Tourliner’ın ilk test sürüşünü Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu yaptı

Antalya’da yapılan Lansman ile ilk kez Türkiye otobüs sektörü ile buluşan ve hayranlık uyandıran NEOPLAN Yeni Tourliner, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu tarafından test edildi. 24-25 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Lansmanı’nda etkileyici şovda aracın tanıtımını da üstlenen Tuncay Bekiroğlu, NEOPLAN Yeni Tourliner’ın Türkiye yollarındaki ilk gerçek test sürüşünü de bizzat gerçekleştirdi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu’nun da eşlik ettiği Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu test sürüşünü, TOPÇAM’a yapılan teslimat sırasında gerçekleştirdi.

Tuncay Bekiroğlu, 420 kilometrelik yolda, Yeni Tourliner’ın tüm özelliklerini test etti

Lansmanda sergilenen özel tasarım ve gold/sarı, yeşil, lacivert renklere sahip ilk üretim Yeni Tourliner’lar, 4 Nisan 2017 Salı sabahı TOPÇAM’a teslim edilmek üzere yola çıktı. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ise 2+1 oturma düzenine sahip otobüslerden yeşil renkli Yeni Tourliner’ın kaptan koltuğuna geçerek, konvoya öncülük etti. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu’nun da eşlik ettiği Tuncay Bekiroğlu; Ankara Akyurt’taki MAN Üretim Tesisleri ile Tokat Otogar’ı arasındaki 420 kilometrelik yolda, ilk üretim Yeni Tourliner’ın Türkiye’deki ilk uzun yol test sürüşünü gerçekleştirdi. Tuncay Bekiroğlu, öğleden sonra saat 15:45’de 3 otobüslük konvoyun Tokat Otogarı’na ulaşmasıyla son bulan test sürüşünde, Yeni Tourliner’ın tek tek tüm özelliklerini bizzat denedi.

Tuncay Bekiroğlu’nu sürücü koltuğunda görmek bizleri duygulandırdı, onurlandırdı

Genel Müdür Bekiroğlu öncülüğündeki Yeni Tourliner konvoyu, Tokat Otogarı’nda TOPÇAM firması ortakları Erkut Dizman ve Olgun Dizman tarafından karşılandı. Tuncay Bekiroğlu’nu sürücü koltuğunda gördüğünde duygulandığını belirten Olgun Dizman, “Ben de Tuncay Bey gibi işime aşığım. MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. firmasının Genel Müdürü olarak bizlere olan sevgisi ve verdiği değeri gözler önüne serercesine Türkiye karayollarına ilk kez çıkan NEOPLAN Yeni Tourliner’ı bize teslim etmek üzere bizzat kullanarak, tüm yol boyunca özelliklerini test etmesi; bugünü, hayatımda asla unutmayacağım bir güne çevirdi” dedi.

Her zaman gelişen teknolojileri ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Erkut Dizman ise “Yeni Tourliner’lar, sadece bugünün değil geleceğin de tüm taleplerine cevap veren bir otobüs. NEOPLAN Yeni Tourliner otobüslerini, Türkiye’de ilk kez yollara çıkartarak Tokat halkının ve yolcularımızın hizmetine sunmak bizim için ayrı bir gurur ve onur oldu. Ayrıca otobüsleri Tuncay Bey’in bizzat kullanarak getirmesi ise gerçekten de bizler için çok özel bir mutluluk ve onur kaynağı. Tuncay Bey’in bu jesti aynı zamanda; MAN ve TOPÇAM aileleri arasındaki ebedi dostluğunun ve güvenin bir göstergesi, teminatıdır” açıklamasında bulundu.

 

Bunları da beğenebilirsin