Rota, yeni ürünleri görücüye çıkardı

Automechanika Frankfurt ve Automechanika Shanghai’dan sonra otomotiv endüstrisinin en büyük 3. fuarı olan Automechanika Istanbul, 06- 09 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul, TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlendi. 4 gün boyunca, 1,217 katılımcı ve 43,874 ziyaretçi ortak fayda ve gelişim için bir araya geldi.

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan NSK Group İcra Kurulu Üyesi Zeki Cidik, “Bu yıl ki katılım 2016 yılı ile kıyaslandığında bir hayli memnun ediciydi. Fuardan önce yaptığımız değerlendirmelerde fuara ziyaretçi katılımı ile ilgili beklentilerimiz düşük olmasına rağmen yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçilerimizin artış göstermesi bizi şaşırttı.” dedi. Fuarın kendileri için oldukça verimli geçtiğini belirten Cidik, sözlerine şunları da ekledi: “ROTA markası ile ticari araçlar, zirai araçlar ve iş makinaları için rotbaşı, rotil, komple rot, rot mili, V kol, bugi kol ve tamir takımı gibi 10 binden fazla OEM referans ürününü 5 kıtadaki 100’den fazla ülkeye ihraç ediyoruz. 2017 yılında katılacağımız Automec ve Agritechnica fuarları ile ROTA markasını tanıtmaya ve ülkemizin ihracat rakamlarına katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Güçlendirilmiş V kol ve yeni ürünler

ROTA standında sergilenen yeni ürünler ve güçlendirilmiş V kolun ziyaretçilerden büyük ilgi gördüğünü belirten Yurtiçi Satış ve Pazarlama Müdürü Yücel Küçük, güçlendirilmiş V kol ile ilgili şunları kaydetti: “Güçlendirilmiş V kol, ağır hizmet şartlarında kullanılmak üzere boru dış çapı ve et kalınlığı arttırılmış, segman kilidi uygulaması yapılmış, segman yönü değiştirilmiştir. Ağır vasıta ticari araçların bazı modelleri için özel olarak tasarlanmış güçlendirilmiş v kol, hafriyat ve şantiye alanlarında yoğun olarak tercih edilmektedir. Şirketimizin çok sık yaşanan sorunlara getirdiği çözümler, teknik yorum yapabilme kabiliyetimizi ortaya koymaktadır.”

Yeni ürün kataloğu ve video çalışmaları büyük ilgi gördü

ROTA, bu yıl düzenlenen fuarda yeni tanıtım filminin lansmanını da gerçekleştirdi. Ayrıca 2016 yılında 4 şehirde çekimleri gerçekleştirilen “Ustaları Dinliyoruz” projesi videoları da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

ROTA ticari araçlar kataloğunun 13. revizyonu ilk kez Automechanika İstanbul 2017 fuarında sektör profesyonelleri ile buluştu. Yaklaşık 250 yeni ürün eklenen yeni katalog ticari araçlar direksiyon ve süspansiyon parçaları için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Fabrika çalışanları fuarı ziyaret etti

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da NSK Group üretimde çalışan yaklaşık 30 kişi için Automechanika İstanbul fuarına gezi düzenledi. Sektördeki gelişmeleri yakından takip etme imkanı yakalayan NSK Group çalışanları ROTA standına da yoğun ilgi gösterdi.

Bunları da beğenebilirsin