Mercedes-Benz Türk teslimatlara devam ediyor

2017 yılı yatırımları Mercedes-Benz ile devam ediyor

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman İstanbul tarafından Yurdum Seyahat’e satışı gerçekleşen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD, Koluman İstanbul Satış Müdürü Önder Gökçe tarafından Yurdum Seyahat firma sahibi Ayhan Tokatlı’ya teslim edildi. Teslimat esnasında Tokatlı, 2017 senesine hızlı yatırımlarla başladıklarını ve yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti. Garajında Setra ve Travego araçlar da bulunan firma, bu yeni yatırımla Tourismo aracını da araç parkına kattı. Tokatlı, Mercedes-Benz araçlarının düşük yakıt sarfiyatının, üstün kalitesinin ve düşük işletme maliyetlerinin seçimlerinde etkili olduğunu vurguladı.

Anadolu Seyahat’in tercihi Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Türk bayii Has İstanbul tarafından Anadolu Seyahat’e satışı gerçekleşen 2 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD Anadolu Seyahat firma yetkilisi Mehmet Eskici’ye teslim edildi. Eskici, Tourismo araçların dayanıklılığından, düşük işletme maliyetlerinden ve düşük yakıt sarfiyatından duydukları memnuniyeti teslimat esnasında dile getirdi.

Tourismo 2+1 RHD yatırımları devam ediyor

Mercedes-Benz Türk bayii Has İstanbul tarafından Malatya Beydağı Turizm’e satışı gerçekleşen 3 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD Sönmez İkde’ye teslim edildi. Alınan beş aracın son üç adedinin teslim alan İkde, Tourismo araçlardan duyduğu memnuniyeti, araçların Mercedes-Benz kalitesini en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti. Düşük yakıt sarfiyatının ve araçların yüksek konfor algısının tercihlerinde etkili olduğunu ilave etti.

Bireysel otobüs işletmecilerin tercihi Mercedes-Benz oldu

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Ankara tarafından Pamukkale Turizm bireysel otobüs işletmecisi Levent Öncüden’e satışı gerçekleşen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD Öncüden’e teslim edildi. Toplamda alınan altı aracın bir adedini daha teslim alan Öncüden, Mercedes-Benz araçların ekonomik olması ve yüksek kalite ile birleşmesinden dolayı araçlardan çok memnun olduklarını ve Mercedes-Benz’in bu nedenle her zaman ilk tercihleri olacaklarını belirtti.

 

Bunları da beğenebilirsin