IVECO “NGV Global Endüstri Şampiyonu” ödülünü kazandı

IVECO, doğal gaz sektörüne bağlılığı, sıkıştırılmış doğal gaz (CNG) ve sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) piyasalarındaki gelişmelerle ilgili gösterdiği çabaları karşılığında “NGV Global Endüstri Şampiyonu” 2017 Ödülünü kazandı. Ödülün sponsoru NGV Global, Uluslararası Doğal Gazla Çalışan Araçlar Birliği’dir. NGV Global, dünya çapında doğal gazla çalışan araçlar sektörünü temsil eder. Araç verimliliğini artırma ve tüm alanlarda güvenlik görüşüyle ulaşımda doğal gaz ile biyometanın kullanımını teşvik etme çalışmaları yapmaktadır.

Resmi duyuru NGV Global Üst Düzey Yöneticisi Diego Goldin tarafından yapılmıştır. Rotterdam’da 22 Mart çarşamba günü yapılan NGV GLOBAL 2017 Galası Akşam Yemeğinde şunları dile getirmiştir: “IVECO, taşımacılıkla ilgili salınımların azalmasında büyük rol oynayarak tüm ticari araç yelpazesinde metanla çalışan (biyometan dahil) alternatifler sunarak doğal gaza teşvik etmeye odaklanmaktadır. Umarım bu hediyeyi sadece elde edilen başarıların bir simgesi olarak değil, aynı zamanda gelecekte doğal gaz sektöründeki daha büyük bir uygulamanın, gelişimin ve refahın olacağı yeni bir çağın başlangıcı olarak kabul edersiniz.

İki yılda bir verilen bu ödül, dünya çapında doğal gaz sektörünü geliştirmek ve iyileştirmek için şirketler tarafından yapılan girişimleri ve programları takdir eder. NGV Global yönetim kurulu, alternatif yakıt olarak doğal gazın kullanımındaki yaptığı ilerleme ve dünya çapında büyüyen doğal gazlı araç piyasasına yaptığı katkıyı da içeren kriterlere bağlı olarak ödülü IVECO’ya verme kararı aldı. Jüri, markanın ulusal, bölgesel ve küresel düzeyde yaptığı eylemlerin etkilerini değerlendirmiştir. NGV Global, dünya çapında 350’den fazla üyeyi temsil etmektedir. 1986 yılındaki kuruluşundan bu yana, dünyadaki Doğal Gazlı Araçların (NGV’ler) sayısının sıfırdan 23 milyona çıktığını görmüştür. NGV Global, önümüzdeki birkaç yıl içinde, 2030 yılında tüm dünyadaki yollarda 65 milyon NGV olması hedefiyle devam edecek bir büyüme tahmin etmektedir.

Bunları da beğenebilirsin