Ağır nakliye sektörüne Euro 6 Mercedes-Benz Arocs 3363 LS çekici teslimatı

Ağır nakliye ve proje taşımacılığı, özellikle nükleer santral, rüzgârgülü ve standart ölçüler dışındaki bilumum yüklerin taşımacılığında 70 adet çiftçeker çekicisi bulunan Hareket Proje kendileri için özel olarak üretilen Arocs 3363 LS aracı Sancaktepe’deki tesislerinde teslim aldı.

Hareket Proje’nin merkez tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı, Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Has Otomotiv İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü Onur Güldik, Hareket Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altunkum, Genel Müdürü Engin Kuzucu, Operasyon Müdürü Samet Gürsu, Ağır Nakliye Müdürü Yüksel Akalın ve Nakliye Müdür Yrd. Ersin Özen katıldılar.

Törende Hareket Proje adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altunkum “Mercedes-Benz’in donanımlı araç portföyü içerisinde kendi ihtiyacımıza cevap veren yüksek çekiş gücüne sahip bu aracı bizim için konfigüre eden Mercedes-Benz Türk’e teşekkür ederiz. Hareket Proje olarak en son teknolojik ürünlerle çalışarak sektörde zorlu yollarda sıra dışı yükler taşıyarak ön plana çıkıyoruz. Bu araç yatırımını da bu nedenle yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Aki, törende yaptığı konuşmada, “Mercedes-Benz yeni ürün gamının bir ferdi olan Arocs 3363 LS çekici aracın Türkiye’de ağır nakliye segmentine yeni bir soluk getireceğini düşünüyoruz. Bugün bu aracın teslimatını Hareket Proje’ye yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu aracımız 625 beygir gücü, 3.000 Nm tork üreten, 15.6 lt hacimli Mercedes-Benz’in en yüksek performanslı motoruyla donatılmıştır. Alanında uzman olan Hareket Proje’ye Arocs 3363 LS aracımızı maksimum verimlilikte kullanacaklarından eminiz. Bu segmentlerde araç ihtiyacının önümüzdeki yıllarda Türkiye’de de artmasını bekliyoruz. Gelecekte Arocs 3363 LS ve benzeri araçları sahalarda daha fazla görmeyi umuyoruz.” dedi.

Bunları da beğenebilirsin