Automechanika Istanbul 6 Nisan’da kapılarını açıyor

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel’in moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda Kühnel; son yıllarda, yerli firmaların yanı sıra yabancı firmaların da yoğun ilgi ve talebi ile fuarın büyümeye devam ettiğini, bu sene de pek çok yeni katılımcının fuarda yer alacağını söyledi.

Messe Frankfurt Istanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım Frankfurt ve Shanghai’dan sonra otomotiv endüstrisinin en büyük 3. fuarı olarak konumlanan Automechanika İstanbul’un bu sene de pek çok yenilik ve farklı etkinlikle ziyaretçileriyle buluşacağını söyledi.

Automechanika sadece stand ve ürün demek değildir. Dopdolu bir içerik, seminerler, profesyoneller ve pek çok sürpriz bu fuarda sizi bekliyor olacak,” diye sözlerine devam eden Tayfun Yardım “Automechanika İstanbul’un iki Alman şirketi tarafından ortak düzenlenen dünyanın tek fuarı olduğunu da vurguladı.  Tayfun Yardım fuarda ziyaretçileri bekleyen yeni sürprizlerden de bahsetti. “Bu sene Almanya’da düzenlenen lastik ve jant fuarı olan Reifen’i Messe Frankfurt satın aldı ve Automechanika İstanbul fuarına dâhil etti. Yine Volkan Işık tarafından tasarlanan ve dünyaya ihraç edilen “Volkicar” isimli yerli yarış otomobilimiz, üniversiteliler tarafından hazırlanan hibrit ve elektrikli otomobillerimiz de fuarda yer alacak.”

Bunları da beğenebilirsin