DAF Tayvan’da 5.000’inci kamyonu banttan indirdi

DAF Kamyon, her hafta LF, CF ve XF105 serisinin bileşenlerini Eindhoven ve Leyland’deki fabrikalarından Tayvan’a gönderiyor. Burada ortağı olan Formosa Plastik Grubu, günde dört kamyon üretiyor. Tüm araçlar, son derece güvenilir ve ekonomik Euro 5 PACCAR motorlarla güçlendirildi. İki yıl önce, Dadu’daki ultra modern montaj hattı, Tayvan’daki DAF kamyonlara yönelik artan talebi karşılamak için önemli ölçüde genişletildi.

DAF Güneydoğu Asya Satış Sorumlusu Geert van Genugten, “DAF kamyonlarının Tayvan’daki üretimi, Hollanda ve İngiltere’deki üretim hatlarından çıkan kamyonlarla aynı kalite düzeyindedir. Tayvan’da üretilen 5.000’inci DAF kamyon, kağıt endüstrisinde ham maddelerin taşınması için kullanılacak bir CF 85.410 çekici serisidir.”dedi.

“Kilometre başına maliyet, endüstri standartlarını belirliyor”
Formosa Plastik Grubu Başkanı ve Direktörü Wilfred Wang, DAF’ın Tayvan’daki başarısını şu sözlerle ifade etti: “DAF kamyonlarının üstün güvenilirliği ve düşük maliyeti endüstride standartları belirliyor. Ayrıca, Tayvan’da kısa sürede sıkı bir DAF bayi ağı kuruldu ve en kaliteli servis ve parça temini sağlandı”  dedi.

DAF Trucks Pazarlama ve Satış Direktörü Richard Zink, “Formosa Plastik Grubu ile ortaklığımızdan gerçekten gurur duyuyoruz. Müşterinin beklentilerini aşan olağanüstü kamyonları birlikte inşa ediyoruz. Tanınmış Tayvan’lı nakliye şirketleri de dünyanın geri kalanında olduğu gibi DAF’ı daha çok tercih ediyorlar. Benzeri görülmemiş kalite, düşük toplam sahip olma maliyeti, en yüksek çalışma süresi ve sürücü için endüstri lideri ve konfor DAF’ın DNA’sını oluşturuyor. “

Bunları da beğenebilirsin