1000 Orthaus Türkiye Yollarında

Türkiye, İtalya, Kazakistan, Bulgaristan pazarlarında satış operasyonlarını sürdüren Orthaus Trailers, Türkiye pazarında 1.000'inci aracını müşterileri ile buluşturdu.

Uzun yıllardır Uluslararası Taşımacılık sektöründe hizmet veren Üreyler Uluslararası Nakliyat yeni yatırımında Orthaus'u tercih etti ve Orthaus üretim hatlarında Türkiye için üretilen 1000'inci Orthaus'u filosuna kattı.

Merkezi İstanbul'da bulunan Yurtiçi ve Yurtdışı nakliye konusunda faaliyet gösteren Üreyler Nakliyat daha önce 2015 yılında yaptığı filo alımını, 5 adet Perdeli Mega semi treyler ile güçlendirdi. Orthaus'un Türkiye pazarında 1.000 inci aracı, Orthaus Trailers Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mert Karakaşlı ve Bölge Satış Müdürü Ayhan Erden tarafından Akyazı fabrikasında gerçekleştirilen törenle Halil Ürey'e teslim edildi.

Firma sahibi Halil Ürey Orthaus markasını tercih etmemizin sebebi ürünün kalitesi, hafifliği ve paslanmaya karşı üstün koruma sağlamasıdır diyerek 2016 yılı içinde 10 adet daha araç alımı yapacağını dile getirdi.

 

Bunları da beğenebilirsin