Temsa Avenue ile Engelleri Kaldırdı

Temsa, Sabancı Vakfı’nın Fark Yaratanlar Programı’nda öne çıkan Genç Engelliler Spor Kulübü’ne bir adet Avenue teslimatı gerçekleştirdi.

Adana’da faaliyet gösteren Genç Engelliler Spor Kulübü ile Celal Karadoğan, Sabancı Vakfı’nın Fark Yaratanlar Programı’nda öne çıkan ve toplumsal duyarlılıkta fark yaratan kişi ve kurumlardan oldu. Celal Karadoğan’ın son proje çalışması ‘Engelli Kadınların Atletizm Sporuna Yönlendirilmesi’ için Sabancı Vakfı tarafından hibe desteği verildi ve Temsa tarafından Avenue teslimatı gerçekleştirildi.

Celal Karadoğan, başarılı çalışmaları nedeniyle Birleşmiş Milletler tarafından dünyaya ilham veren 10 gönüllüden birisi olarak seçildi, ve dünyanın ilk ve en geniş sosyal girişimci ağı, uluslararası sivil toplum kuruluşu Ashoka’nın temsilcisi yani Ashoka Fellow unvanını aldı.

Celal Karadoğan’ın son proje çalışması ‘Engelli Kadınların Atletizm Sporuna Yönlendirilmesi’ oldu. Sabancı Vakfı’ndan da bu proje için hibe desteği alan Karadoğan’a Temsa tarafından Avenue teslimatı gerçekleştirildi. Aracı Temsa Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan ve Temsa Kamu Müdürü Ayşegül Gökçe Celal Karadogan’a teslim etti. Teslimatta Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Genç Engelliler Spor Kulübü üyeleri de hazır bulundu.

Bunları da beğenebilirsin