Iveco’da Euro 6 Stralis Çekici Teslimatları Devam Ediyor

Kılıçlar Otomotiv tarafından, Mersin merkezli lojistik firması Okura Uluslararası Taşımacılık firmasına 4 adet 480 Hp IVECO Hi-Way Euro 6 çekici teslimatı yapıldı.

Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Kılıçlar Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Kenan Kılıç ile Ağır Vasıta Satış Müdürü Hasan Kayın, Okura Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Okur ile Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Okur ve Özkan Okur katıldılar.

Teslimat töreninde firma yetkilileri tarafından yapılan açıklamada yakıt ve diğer üstün özelliklerinden dolayı firmanın tercihini Iveco çekicilerden yana kullandığı ifade edildi. Firma yetkilileri ayrıca Türkiye de ilk Euro 6 çekici satışını yapan, üstün donanım ve motor özelliklerine sahip Iveco gibi bir markayı tekrar tercih etmelerinin kendileri için çok isabetli bir karar olduğunu ifade ettiler.

Teslim töreninde bir konuşma yapan Kılıçlar Otomotiv yönetim kurulu başkanı Vahdettin Kılıç; “Euro 6 limitlerine uyabilmek için Iveco Yüksek Etkinlikli SCR (HI – SRC) katalitik redüksiyon sistemi kullanmaktadır, bu benzersiz sistem sayesinde yeni Stralis ağır vasıta pazarında, EGR kullanmadan Euro 6 emisyon limitlerine uyan tek araçtır. Bu benzersiz çözüm Iveco’nun kullanım sırasındaki bakım hizmetlerini basitleştirmiştir. HI – e SCR motor ek soğutmaya ihtiyaç duymadığından hali hazırdaki kabin yapısını kullanabilmektedir” dedi.

 

 

Bunları da beğenebilirsin