MEYLE’den Ticari Araçlar İçin Geniş Kapsamlı Soğutma Sistemi Ürün Yelpazesi

Filo sahipleri, MEYLE parçalarının yüksek kalitesi ile tekrar onarımların gereğini ortadan kaldırarak araçlarının hizmet dışı sürelerini asgariye düşürüyor.

Wulf Gaertner Autoparts şirketi, MEYLE markası altında ticari araçlara yönelik soğutma sistemi bileşenlerinden oluşan geniş kapsamlı bir ürün yelpazesi sunuyor. Bu ürünleri ile Hamburg’lu üretici Avrupa’da yaygın bütün ticari araçların uygulamalarını karşılıyor. Servis atölyeleri diğer birçok bileşenin yanında, fan ve su pompası, ayrıca radyatör hortumları, dengeleme hazneleri ve radyatör fan debriyajları gibi çok sayıda farklı bileşeni temin edebiliyor.

Motorun soğutma dolaşımı randımanlı çalışmadığında, araç arızalanır ¬ve en kötü durumda motorun hasar görmesi bile söz konusu olabilir. Ancak özellikle ticari araçlarda soğutma sistemi bileşenleri fazlasıyla yüklere maruz kalır ki bu bütün araç markalarında ilgili bileşenlerin çabuk yıpranmasına neden olan bir durumdur. Servis atölyelerinin olabildiğince çok arızayı giderebilmeleri için, Wulf Gaertner Autoparts soğutma dolaşımı bileşenlerinden oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Ürün programında fanlar ve fan pervaneleri, radyatör fan debriyajları, kayış gericileri, yönlendirme ve gerdirme kasnakları, tırtıllı kayışlar, su pompaları, termostatlar, dengeleme hazneleri, soğutma sıvıları, sensörler ve radyatör hortumları bulunuyor. MEYLE, ticari araçlar için fan, fan pervaneleri ve radyatör fan debriyajları, orijinal parça kalitesinde sunuyor. Ticari araçlar için sunulan MEYLE su pompaları ¬orijinal parça kalitesinde, ¬yüksek kaliteli yatak ve sızdırmazlık takımlarına sahip.

Bunları da beğenebilirsin