Mercedes-Benz Türk Logitrans Fuarı’nda Actros ve Axor Çekicileri Sergiliyor

Mercedes-Benz Türk, 18-20 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Logitrans – Uluslararası Transport Lojistik Fuarı’na Mercedes-Benz Axor 1840 LS, Mercedes-Benz Actros 1844 LS ve Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL kamyonlarıyla katılıyor.

Bu sene 9. kez düzenlenen ve Mercedes-Benz Türk’ün geleneksel olarak katıldığı fuarı Mercedes-Benz Türk yöneticileri lojistik sektörünün talep ve beklentilerini en iyi şekilde takip edebilecekleri ve onlara uygun ürün ve hizmetleri tanıtabilecekleri bir platform olarak görüyorlar. Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün sektöre ilişkin değerlendirmesinde, “Coğrafi konumu nedeniyle Türkiye, Avrupa, Yakın Doğu, Asya ve Kuzey Afrika bölgelerine yapılan taşımacılık için en uygun yönetim noktasıdır. Ülkemizde önümüzdeki yıllarda yerli ve yabancı lojistik şirketlerinin yatırımları artacak ve lojistik sektörü büyümeye devam edecektir. Bu sebeple gelecek 10 yıl içerisinde Türkiye’nin uluslararası lojistik merkezi olmasını bekliyoruz. 2016 yılında bizim sektöre sunacağımız ürünlerimizde de Euro 6 geçişiyle birlikte yenilikler olacak. Ancak bu geçiş öncesinde birçok lojistik şirketinin filosunu yenileyeceğini düşünüyoruz. Mercedes-Benz Türk olarak bizler lojistik sektörünün gelişimine piyasada kendini kanıtlamış olan ve bugün bu fuarda görebileceğiniz Actros ve Axor kamyonlarımızla destek vermeye hazırız.” dedi.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise “Türk filoları günden güne yenileniyor ve gençleşiyor, dolayısıyla lojistik şirketleri uluslararası alanda daha rekabetçi ve başarılı oluyorlar. Artan iş hacmine paralel olarak yatırımlar artmaya devam edecek ve lojistik sektörü gelişimini sürdürecektir. Lojistik sektörünün gelişimini ve ihtiyaçlarını yakından takip eden Mercedes-Benz Türk, bu sektörün önde gelen tedarikçilerindendir. Bugün bu fuarda sergilenen Axor 1840 LS, Actros 1844 LS ve Actros 1841 LSNRL araçlarımız bu sektörde en yoğun ilgi gören modellerimizdir. Biz de ürünlerimizle sektöre katkı yapmaktan büyük memnuniyet ve bu fuarda müşterilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Mercedes-Benz Actros ve Axor kamyonları lojistik sektörüne güç veriyor
Mercedes-Benz Axor 1840 LS – Pazarda üstün performans ve kalitesinin yanısıra 2.El’de değeri en yüksek araçlar arasında yer alan Mercedes-Benz Axor 1840 LS her zaman olduğu gibi fuarın en ilgi çeken aracı. Bu araç gücü, ekonomik servis giderleri ve esnek kullanım alanları ile piyasada en çok tercih edilen Mercedes-Benz marka çekici olmaya devam ediyor.

Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL – Fuarda sergilenen tam midilli olarak tabir edilen alçak şasili Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL uluslararası nakliyede en çok tercih edilen araçların arasında yer alıyor. Beşinci teker yüksekliği 950 mm olan bu araç lojistik şirketlerine hacimli yük taşımacılığı alanında önemli avantajlar sunuyor.

Mercedes-Benz Actros 1844 LS – Kontrollü test koşulları altında 40 tonluk toplam katar ağırlığına sahip seri üretim bir Actros 1844 LS BlueTec 5 ise taşımacılıkta rekor değer olarak görülen “100 kilometrede 20 litre”lik yakıt tüketimi değerinin altına inmeyi başardı. Mercedes-Benz Actros bu değerle dünya rekoru kırarak “dünyanın en az yakıt tüketen 40 tonluk kamyonu” olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdırdı.

Bunları da beğenebilirsin