Equip Auto 2015 Yeniliklerle Büyümeye Devam Etti

Tüm araç çeşitleri için satış sonrası ve servis hizmetlerinin sergilendiği Equip Auto 2015 fuarı 13-17 Ekim tarihlerinde Fransa’nın Paris şehirinde düzenlendi. Fuar, Paris-Nord Villepinte Fuar Merkezi’nde 100 bin metrekarelik alanda gerçekleştirildi. 2013 yılındaki etkinliğe oranla ziyaretçi sayısında yüzde 4’lük artışın gerçekleştiği fuarı bu yıl 95 bin kişi ziyaret etti. Ziyaretçilerin yüzde 25’inin yurt dışından geldiği fuara, yine yüzde 60’ını yurt dışından katılanların oluşturduğu 1400 katılımcı iştirak etti.

Şimdiye kadarki etkinlikler içinde en zengini olarak gösterilen bu yılki fuar, Equip Auto’nun 2013’te tanıttığı 3 ana eksen üzerinde şekillendirdiği “Daha fazla iş, daha fazla hizmet, daha fazla etkinlik” stratejisine uygun olarak gerçekleştirildi.

Tamir ve servis, üstyapı, lastik, araç güvenlik testleri ve oto yıkama sektörlerinden firmalar etkinliği fırsata çevirerek markalarını duyurmak, kontaklar kurmak ve yeni iş anlaşmaları gerçekleştirmek için gayret gösterdiler.

Genç girişimcilerin bağlı araçlar, şeylerin interneti, uygulamalar ve data yönetimi, akıllı taşımacılık ve geleceğin araçları gibi konularda geliştirdiği yenilikçi yaklaşımlardan oluşan 100 başlangıç projesi dijital teknolojilere ayrılmış bölümde sergilendi.

Bu yılki fuarda ilk kez düzenlenen ziyaretçi ülke operasyonu, anahtar bölgelere odaklanarak satış sonrası ve servis profesyonellerinin bu bölgelerdeki iş imkanlarını keşfetmesi ve yeni bağlantılar kurması için elverişli bir ortam sağladı. Fuarda, Fas, Cezayir, Tunus ve Polonya anahtar bölgeler olarak seçildi.

Bunları da beğenebilirsin