Atlas Lojistik Ödülleri Sahibini Arıyor

Lojistik ve taşımacılık sektörünün her yıl merakla beklediği Atlas Lojistik Ödülleri’ne sayılı zaman kaldı. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen ve 18-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı’nda sahiplerini bulacak ödüller için adaylık başvurularında son dönemece girildi.

Organizasyon Komitesi Üyesi, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener ödüllerin kısa sürede sektörün güzel bir yansıması haline dönüştüğünü, daha net bir fotoğraf elde etmek için ödüle layık olduğunu düşünen tüm firma ve profesyonellerin mutlaka başvuruda bulunmaları gerektiğini söyledi.

Global değişken şartlara hızla uyum sağlayan, karşılaştığı zorlukları kolay atlatabilen lojistik sektörünün Türk insanının girişimciliğine en güzel örneklerden biri olduğunu vurgulayan Fatih Şener sektörün geldiği konumu ve bulunduğu noktada Atlas Lojistik Ödülleri’nin önemini şöyle açıkladı:
“Lojistik sektörü, Türk insanının cesaretine, çalışkanlığına, değişim ve dönüşüme hızla uyum sağlayıp ilerlemesine, hatta birçok konuda öncülük etmesine özel bir örnektir. Tek bir kamyonla nakliyecilik yaparken bugün yüzlerce araçlık filoya sahip, global pazarlarda markasına gözü kapalı güvenilen lojistik firmalarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Birçok ülkede otoyollarda Türk araçlarını, limanlarda Türk gemilerini görmek olağan bir durum haline geldi. Sektörün iş koşulları gerçekten çok zor. Örneğin çok önemli bir müşterinin acil bir yükünü taşıyan ve 6 ülke geçmesi gereken aracınız İstanbul’dan yola çıkıyor. Ülkelerdeki ekonomik-siyasi gelişmeler günlük hatta saatlik değişebiliyor. Yolda olmanız her türlü sürprize karşı hazırlıklı olmanızı gerektiriyor. Dinamikleri çok ama çok değişken bir sektör. Bu şartlar altında göğsümüzü kabartan firmaların, profesyonellerin ödüllendirilmesi yeni başarılara teşvik için önemli. Atlas Lojistik Ödülleri bu teşviği sağlamak, heyecanı canlı tutmak için önemli bir araç. Ayrıca ödül töreni de tüm sektörün bir araya gelmesi için önemli bir fırsat oluyor. Sektörel ve mesleki bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Hatta yeni işbirliklerinin temelleri bile bu ödül töreninde atılabiliyor.”

Bunları da beğenebilirsin