Pegasus Kargo Uluslararası Lojistik Konferansı Düzenleyecek

Pegasus Hava Yolları’nın 37 ülkede 91 havalimanına taşımacılık yapan Pegasus Kargo Direktörlüğü ve Bahçeşehir Üniversitesi, ortaklaşa bir lojistik konferansı düzenleyecek. Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde 8 Ekim 2015’te gerçekleştirilecek konferansta, lojisitik sektörünün kara, hava ve deniz gibi farklı unsurlarının önde gelen yerli ve yabancı temsilcileri öğrencilerle buluşacak.

Pegasus Kargo ve Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işbirliğinde düzenlenecek Uluslararası Lojistik Konferansı, özellikle sektörde kariyer yapmak isteyen öğrenciler için eğitim ve deneyimin biraraya geleceği bir ortam sağlayacak.

Konferansın öğrencilere aldıkları akademik eğitimi, gerçek mesleki tecrübelerle harmanlama imkanı vereceğini belirten Pegasus Kargo Direktörü Aydın Alpa, “Pegasus olarak mesleği öğrenirken uygulamalı eğitimin şart olduğuna inanıyoruz. Konferansa katılacak öğrenciler, lojistik sektörüne emek vermiş en üst seviyedeki insanlarla tanışarak, tecrübelerinden istifade edebilecek” dedi. Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Çakır ise üniversite-sektör iş ve güçbirliği önemine dikkat çekerken, “Üniversiteler, hem akademik dünya açısından hem de iş dünyası açısından son derece önemli yerlerdir. Bahçeşehir Üniversitesi olarak ülkemiz üniversite eğitiminde öncü olmak gibi bir misyonumuz var. Üniversite olarak öğrencilerimize A’dan Z’ye komple bir eğitim hizmeti sunmak istiyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda ilerletiyoruz. Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni açarken sektör-üniversite iş ve güçbirliğini en iyi şekilde öğrencilerimize sunmayı hedefledik. Pegasus Kargo ile beraber düzenleyeceğimiz Uluslararası Lojistik Konferansı bu yöndeki önemli bir çalışmamız olacak.” dedi

Bunları da beğenebilirsin